کیک هویج وگان بدون گلوتن

کیک هویج را می شود به اشکال مختلف تهیه کرد، بعضی با سس سیب، آناناس، کشمش، بادام یا نارگیل آن را درست می‌کنند. ما قصد داریم کیک هویج بدون گلوتن و وگان با روکش بادام هندی را به شما آموزش بدیم، در ادامه با طرز تهیه این دسر خوشمزه با غذاپز همراه باشید.

 

مواد لازم:

2 فنجان آرد بادام

2/1 فنجان آرد بدون گلوتن

1 قاشق چایخوری دارچین

4/3 قاشق چایخوری زنجبیل (آسیاب شده)

4/1 قاشق چایخوری جوز هندی (آسیاب شده)

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

4/3 فنجان شکر نارگیل

4/1 فنجان روغن نارگیل

4/1 فنجان شیر سویا یا شیر بادام (هر شیر غیر لبنی به دلخواه)

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 فنجان هویج (رنده شده)

4/1 فنجان بادام (خرد شده)

مواد لازم برای تهیه تاپینگ (روکش) بادام هندی

4/3 فنجان بادام هندی (خیس خرده)

1 قاشق چایخوری آبلیمو

2 قاشق غذا خوری روغن نارگیل (ذوب شده)

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

4/1 قاشق چایخوری نمک

 

دستور پخت:

فر را روشن کرده تا با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برسد.

در یک کاسه بزرگ مواد خشک را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روغن نارگیل، شیر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود و گلوله‌ای باقی نماند. هویج را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

داخل سینی مخصوص فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیررا روی آن بریزید و به طور یکنواخت آن را روی سینی پهن کنید و داخل فر قرار دهید.

کیک را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شه بعد از این مدت آن را از فر خارج کنید و قبل از درآوردن از سینی به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه تاپینگ بادام هندی

بادام هندی‌های خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید و بعد تمام مواد لازم دیگر که برای تاپینگ بادام هندی است را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روان شود.

بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بذارید، تاپینگ بادام هندی را روی کیک بریزید و با بادام‌ تست شده، گردو و کشمش یا مواد دیگر به دلخواه تان تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد