کیک هویج را می شود به اشکال مختلف تهیه کرد، بعضی با سس سیب، آناناس، کشمش، بادام یا نارگیل آن را درست میکنند. ما قصد داریم کیک هویج بدون گلوتن و وگان با روکش بادام هندی را به شما آموزش بدیم، در ادامه با طرز تهیه این دسر خوشمزه با غذاپز همراه باشید.
مواد لازم:
2 فنجان آرد بادام
2/1 فنجان آرد بدون گلوتن
1 قاشق چایخوری دارچین
4/3 قاشق چایخوری زنجبیل (آسیاب شده)
4/1 قاشق چایخوری جوز هندی (آسیاب شده)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
4/3 فنجان شکر نارگیل
4/1 فنجان روغن نارگیل
4/1 فنجان شیر سویا یا شیر بادام (هر شیر غیر لبنی به دلخواه)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 فنجان هویج (رنده شده)
4/1 فنجان بادام (خرد شده)
مواد لازم برای تهیه تاپینگ (روکش) بادام هندی
4/3 فنجان بادام هندی (خیس خرده)
1 قاشق چایخوری آبلیمو
2 قاشق غذا خوری روغن نارگیل (ذوب شده)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
4/1 قاشق چایخوری نمک
دستور پخت:
فر را روشن کرده تا با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برسد.
در یک کاسه بزرگ مواد خشک را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روغن نارگیل، شیر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود و گلولهای باقی نماند. هویج را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
داخل سینی مخصوص فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیررا روی آن بریزید و به طور یکنواخت آن را روی سینی پهن کنید و داخل فر قرار دهید.
کیک را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شه بعد از این مدت آن را از فر خارج کنید و قبل از درآوردن از سینی به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
طرز تهیه تاپینگ بادام هندی
بادام هندیهای خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید و بعد تمام مواد لازم دیگر که برای تاپینگ بادام هندی است را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روان شود.
بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بذارید، تاپینگ بادام هندی را روی کیک بریزید و با بادام تست شده، گردو و کشمش یا مواد دیگر به دلخواه تان تزئین کنید.